Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція розслідує крадіжки з місцевого супермаркету

Поліція розслідує крадіжки з місцевого супермаркетуУ Мукачеві в одному із торгових супермаркетів були затримані дві жінки, які намагалися винести із торгового закладу товар, не оплативши його вартість на касі. Поліція за даним фактом розпочала слідство.

Вчора, 12 червня, на лінію «102» надійшло повідомлення про крадіжку з місцевого супермаркету по вулиці Валенберга. Охоронець магазину затримав двох жінок, коли ті пройшли попри касу і не надали товар для розрахунку. Сума вказаних товарів становила понад 900 гривень.

Як з’ясували працівники мукачівської поліції, причетними до крадіжки виявилися дві 62-річні мукачівки. Також правоохоронці встановили, що ці жінки напередодні скоїли крадіжку продуктів з цього ж магазину на суму 1234 гривень.

За фактом крадіжок в поліції відкрили кримінальне провадження, слідчі вже призначили товарознавчі експертизи. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: