Вхiд на сайт
Авторизацiя

Україна попросила гроші на облаштування туалетів у міжнародних організацій

Україна попросила гроші на облаштування туалетів у міжнародних організацій
Заступник Міністра у справах тимчасово окупованих територій і переселенців Георгій Тука заявив, що гуманітарно-логістичний центр на Донбасі не працює, а місцева влада перетворила його в корупційний перевалочний центр.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Що я відчуваю, коли підписую лист до міжнародних організацій з проханням придбати плівку для облаштування КПВВ? Що я відчуваю, коли прошу допомогти в облаштуванні туалетів на КПВВ? Що я відчуваю, підписуючи лист з проханням оплатити вартість польоту наших дітей в Грузію на літній відпочинок? Як нормальна жива людина, я відчуваю сором. Сором за те, що це не може (або не хоче) зробити сама держава", - підкреслив Тука.

"Також мені соромно за те, що ми не змогли навести порядок на гуманітарно-логістичному центрі, який місцева влада перетворила в корупційний перевалочний центр. І, якщо я не зміг навести лад, то я з задоволенням доповідаю про те, що вже місяць цей центр просто не працює. Хоч і соромно визнавати власне безсилля, але краще так, ніж перевалка!", - написав він.

Нагадаємо, Європарламент схвалив виділення ЄС €1 млрд макрофінансової допомоги Україні.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: