Вхiд на сайт
Авторизацiя

Криптовалюта Bitcoin продовжує дешевшати, ціна впала до $6,5 тис. за добу

Криптовалюта Bitcoin продовжує дешевшати, ціна впала до $6,5 тис. за добу
Криптовалюта Bitcoin за добу подешевіла на 1,39% до 6,510 тис. доларів. Про це свідчать дані майданчика coinmarketcap, передають Українські Новини.

При цьому капіталізація Bitcoin, що є лідером за цим показником, станом на четвер становить 111,2 млрд доларів, обсяг угод за останні 24 години становив 5,3 млрд доларів.

Другою за капіталізацією криптовалютою залишається Ethereum з капіталізацією в 48,6 млрд доларів.

Зазначається, що всього вже отримано 17,092 млн монет Bitcoin.

Як повідомляли Українські Новини, Національний банк, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку і Національна комісія з регулювання ринків фінансових послуг не визнають криптовалюту платіжним засобом, грошовим сурогатом або цінністю.

Раніше Bitcoin обвалився на 7,5% за добу.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Пользователь offline Станислава Молчанова 3 серпня 2022 15:58
Не нравится 0 Нравится
Дійсно з криптовалютою все зараз нестабільно. Але при великому бажанні можна зловити хороший момент і обміняти той самий біткоїн вигідно для вас. Мені особисто цей ресурс допоміг знайти вигідний варіант обміну ВТС. Приват 24 реально є одним із самих надійних сервісів і йому точно можна довіряти.
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: