Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Іршавщині полісмени повернули малолітню дитину у прийомну сім’ю

На Іршавщині полісмени повернули малолітню дитину у прийомну сім’ю
Співробітники Іршавського відділення поліції встановили місце знаходження 8-річного хлопчика, який пішов з дому і не повернувся. Малолітнього мешканця с.Довге повернули додому, життю та здоров’ю дитини нічого не загрожує.

Вчора ввечері, близько опівночі, на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що 8-річний мешканець с.Довге Іршавського району о 21.00 год пішов з дому і не повернувся.

Поліцейські Іршавщини оперативно зреагували на повідомлення, за орієнтуванням одразу почали пошуки дитини. За кілька годин полісмени слідчо-оперативної групи спільно з дільничним та працівниками кримінальної поліції хлопчика знайшли і повернули додому. Як з`ясували правоохоронці, 8-річний школяр навідався до родичів, які проживають у цьому ж населеному пункті – с.Довге. Проте нікого про свій вчинок дитина не повідомила.

Зараз хлопчика повернули додому живим та неушкодженим. З батьками провели бесіду про недопущення подібних випадків у майбутньому, інформує Відділ комунікації поліції в Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: