Вхiд на сайт
Авторизацiя

Приватна медицина європейського рівня в Ужгороді: погляд зсередини

Приватна медицина європейського рівня в Ужгороді: погляд зсередини
Сьогодні вже нікого не здивуєш приватними клініками - за останні роки закарпатці вже встигли скористатися їхніми послугами. Особливо виграшно вони виглядають на фоні державної медицини.

Особливо переваги відчуваєш, коли ти приходиш в один заклад і тут є все. Ну, буквально все. Не потрібно думати куди їхати на інше обстеження і скільки часу на це піде. Тож журналісти вирішили показати зсередини діяльність однієї приватної клініки. І побачене і почуте – вразило.

Якою має бути державна клініка, щоб до неї дійсно хотілося йти? Пацієнти медичного центру "Діамед" впевнені - саме такою, як ця приватна клініка і називають переваги: комфортні умови, якісне і європейське обслуговування, високоякісне сучасне обладнання та використання зарубіжного досвіду. Як все це виглядає - дивимося разом у сюжеті "М-студіо":


Ви також можете переконатися у високій якості надання послуг, відвідавши медичний центр «Діамед» за адресою м. Ужгород, вулиця Швабська, 43. Додаткова інформація на офіційному сайті клініки.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: