Вхiд на сайт
Авторизацiя

За добу поліцейські Закарпаття зупинили п’ятьох нетверезих водіїв

За добу поліцейські Закарпаття зупинили п’ятьох нетверезих водіїв
П’ять адміністративних матеріалів за керування у стані алкогольного сп’яніння склали працівники груп реагування патрульної поліції Ужгородщини, Перечина, Волівця, Рахова та Берегова.

У селі Велика Добронь Ужгородського району поліцейські групи реагування зупинили водія іномарки, на якій не висвічувався номерний знак. Під час спілкування з чоловіком правоохоронці помітили, що він перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Порушником виявися 38-річний мешканець с.Батєво, що на Берегівщині. Від проходження освідчення медиками чоловік відмовився. На нього поліцейські склали відповідний адмінпротокол, який скерували до суду.

У с.Тур’я Пасіка Перечинського району поліцейські зупинили водія автомобіля марки ВАЗ «2109». Водій, нехтуючи правилами безпеки, за кермом був непристебнутий. Під час спілкування з ним полісмени помітили, що водій нетверезий. Після проведення медичного освідування, драгер показав у нього 0,31 проміле алкоголю. 46-річного порушника відсторонили від керування автівкою, водійське посвідчення вилучили.

Біля залізничного вокзалу у селищі Воловець поліцейські групи реагування помітили автомобіль ВАЗ «2109», який рухався повільно, а задній номерний знак взагалі не висвічувався. Під час розмови з водієм працівники поліції помітили у нього явні ознаки сп’яніння. Його освідчили у центральній районній лікарні селища. У чоловіка виявилось 1,6 проміле алкоголю у крові.

У селищі Ясіня Рахівського району поліцейські групи реагування патрульної поліції з’ясували, що водій автомобіля марки «Нива», який не впорався з керуванням і допустив зіткнення із зустрічним транспортом, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Виконуючи маневр повороту ліворуч, 24-річний водій допустив зіткнення з автомобілем марки «Nissan». Після проведення медосвідчення драгер показав 0,65 проміле алкоголю. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху та керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння поліцейські притягнули порушника до відповідальності за двома статтями Кодексу про адмінправопорушення.

На вул.Б.Хмельницького у м.Берегові правоохоронці зупинили автомобіль марки «Chery» за порушення правил дорожнього руху. Чоловік за кермом перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Від проходження перевірки у медустанові 49-річний місцевий мешканець відмовився, тож у присутності свідків на нього склали відповідний протокол, який вже скерували до суду.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: