Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція Мукачівщини оперативно знайшла викрадений мотоцикл

Поліція Мукачівщини оперативно знайшла викрадений мотоцикл
Правоохоронці Мукачівського району менш ніж за півгодини розшукали мотоцикл, викрадений у жителя села Кальник. За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом поліція розпочала слідство.

10 червня близько 23.00 год. на лінію «102» надійшло повідомлення про заволодіння мотоциклом у селі Бенедиківці, що на Мукачівщині.

Як розповів заявник, він залишив свій транспортний засіб на вулиці біля будинку родичів, сам пішов ненадовго у дім, а коли вийшов, то мотоцикла на місці вже не було.

Цей злочин правоохоронцям вдалось розкрити менш ніж за півгодини. Чоловіка, який украв мотоцикл, поліцейські наздогнали у селі Ракошино. Ним виявився 21-річний житель села Кальник. Транспортний засіб у нього вилучили. Свого вчинку чоловік не зміг пояснити.

За даним фактом слідчі Мукачівського районного відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 Кримінального кодексу України, тобто незаконне заволодіння транспортним засобом. Досудове розслідування у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: