Вхiд на сайт
Авторизацiя

Синоптики попередили закарпатців про небезпеку селевих потоків

Синоптики попередили закарпатців про небезпеку селевих потоківСиноптики попередили жителів Закарпаття про небезпеку підвищення рівня води у річках та селеві потоки. Про це повідомляє ДСНС.

"За даними УкрГідрометцентру, у зв’язку з очікуваними зливами в другій половині 9 червня на Закарпатті можливе формування значного мiсцевого стоку, на малих водотоках можливi швидкоплиннi пiдвищення рiвнiв води на 0,3-1,0 м та утворення невеликих локальних селевих потоків”, - сказано у повідомлені.

Нагадаємо. що у суботу 26.05 після 16-ї години поблизу с.Ділове стався зсув ґрунту. Маса вологої землі із рештками старих і повалених дерев зійшла з крутого схилу прямо на трасу національного значення "Мукачево – Рогатин", яка після міжнародної траси "Київ – Чоп" є основною транспортною артерією Закарпаття. По обидва боки від зсуву утворилася черга з автомобілів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: