Вхiд на сайт
Авторизацiя

За добу закарпатські копи спіймали двох нетверезих водіїв

За добу закарпатські копи спіймали двох нетверезих водіїв
Співробітники групи реагування патрульної поліції зупинили двох порушників, які керували транспортом у стані алкогольного сп’яніння. Випадки зафіксовані у Хусті та Міжгір’ї.

За минулу добу нетверезих водіїв за порушення правил дорожнього руху зупинили працівники груп реагування патрульної поліції Хустського відділу та Міжгірського відділення поліції.

Вночі, близько 23.00 год, у місті Хуст поліція зупинила «Volkswagen Passat», так як водій здійснив маневр, не ввімкнувши світловий сигнал повороту. Під час спілкування з водієм правоохоронці встановили, що він перебуває у стані сильного алкогольного сп’яніння. За кермом машини перебував 42-річний мешканець с.Рокосово. Від медосвідчення порушник відмовився, тож у присутності свідків на нього склали адміністративний протокол, який вже скеровано до суду.

Випадок керування транспортом нетверезим водієм задокументовано і у селищі Міжгір’я. По вулиці Хустській поліцейські зупинили водія мотоциклу через відсутність державного номерного знаку на транспортному засобі та захисного шолому у водія. Під час спілкування поліцейські помітили, що водій перебуває у стані сп’яніння. Після проведення освідчення у порушника зафіксовано на драгері 0,91 проміле алкоголю. Правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, водійське посвідчення у чоловіка вилучили та відсторонили його від керування транспортом, інформує Відділ комунікації поліції в Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: