Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Закарпатській ОДА обговорили заборгованість по заробітній платі в області

У Закарпатській ОДА обговорили заборгованість по заробітній платі в області

Сьогодні в Закарпатській ОДА відбулася прес-конференція на тему: «Показники роботи органів ДВС Закарпатської області з напрямку стягнення заборгованості по заробітній платі та інших виплат, пов’язаних з трудовими правовідносинами».

У районних (міських) відділах державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області протягом січня-травня 2018 року підлягало примусовому виконанню 61 виконавчий документ на суму 3 139 177 гривень з виконання рішень судів про стягнення заборгованості з виплати заробітної плати та інших виплатах, пов’язаних з трудовими правовідносинами, в тому числі 18 виконавчих документів з підприємств-боржників державної форми власності. Про це повідомив заступник начальника управління державної виконавчої служби Віктор Овчинніков.

Починаючи з 01 квітня 2018 року Міністерством юстиції України розпочато широкомасштабну компанію щодо погашення заборгованості з виплати заробітної плати за судовими рішеннями, які перебувають на виконанні в органах державної виконавчої служби.

Для забезпечення координації роботи з погашення заборгованості, моніторингу та контролю за станом виконання рішень судів зазначеної категорії, при Головному територіальному управлінню юстиції у Закарпатській області утворено Регіональний штаб, до якого увійшли заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Володимир Колесніков, керівники Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області, Управління державної виконавчої служби ГТУЮ, усіх районних, міських відділів ДВС, сектору з питань банкрутства ГТУЮ, представники інших органів та установ.
Крім цього, на сайті Головного територіального управлінню юстиції у Закарпатській області та на сторінці управління у соціальній мережі FB щотижнево оновлюється Реєстр боржників з виплати заборгованості по заробітній платі по Закарпатській області.

Найбільша сума заборгованості, а це 3 судові рішення на суму 575 715 гривень відносно ТОВ «КНК Агро» Ужгородського району, 2 судових рішення на суму 409 505 гривень відносно КП «Санаторій «Перлина Карпат», 4 судові рішення на суму 200 799 відносно колективного підприємства «Агрошляхбуд», 4 судових рішень на суму 1448 170 гривень відносно агроторгового підприємства «Бобовище», 2 судові рішення на суму 136 239 гривень, відносно ДП Міністерства оброни України «Мукачівська госпрозрахункова дільниця», 2 судових рішення на суму 102 772 гривень відносно Лумшорського дочірного підприємства лікувально-оздоровчого комплексу «Полонина» Перечинського району.

За словами начальника відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Валерія Секерні, з початку кампанії, а саме з 01.04.2018 по 04.06.2018, державними виконавцями Закарпатської області стягнуто заборгованості з виплати заробітної плати в розмірі 175 682 грн.

Закарпатський кореспондент


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: