Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція Закарпаття розшукує неповнолітнього хлопця (ФОТО)

Поліція Закарпаття розшукує неповнолітнього хлопця (ФОТО)
Правоохоронці встановлюють місце перебування 10-класника, який пішов з дому і досі не повернувся.

12 квітня, до поліції Мукачівщини із заявою про зникнення сина звернувся 42-річний мешканець села Макарово Мукачівського району. Чоловік повідомив, що його неповнолітній син Дмитро Химишинець ще 5 квітня пішов з дому і досі не повернувся. Над пошуками 15-річного відучора працює поліція Мукачівщини. Як вже вдалося з’ясувати правоохоронцям, останній раз після зникнення хлопця бачили 7 квітня у Хусті, за місцем проживання його колишнього однокласника.

Особливі прикмети: зріст 165 сантиметрів, худорлявої тілобудови, волосся світлорусяве, очі сірі. На чолі наявний невеличкий шрам. Був одягнений у сіру куртку, сині джинси та сині кросівки.

Звертаємося до всіх, кому відоме місце перебування неповнолітнього Дмитра Химишинця: повідомте про це до відділку поліції, або за телефоном «102», інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Поліція Закарпаття розшукує неповнолітнього хлопця (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: