Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді зловмисник поцупив мобільний просто зі шкафчика в спорткомплексі

В Ужгороді зловмисник поцупив мобільний просто зі шкафчика в спорткомплексі
Працівники відділу кримінальної поліції Ужгорода встановили особи та затримали підозрюваних у викраденні мобільного телефону та камер відеоспостереження. За фактами триває слідство

Ужгородські поліцейські розкрили два майнові злочини, потерпілими в яких є жительки обласного центру.

Один із затриманих підозрюється у крадіжці мобільного телефону. Про крадіжку правоохоронцям повідомила 42-річна ужгородка. Жінка розповіла, що мобільний викрали в її дочки зі шкафчика в спорткомплексі. Працівникам відділу кримінальної поліції вдалося швидко встановити особу фігуранта злочину. Ним виявився 23-річний ужгородець, раніше судимий за грабіж. Чоловік надав показові свідчення. Розслідування у рамках кримінального провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України триває.

Інший затриманий — 26-річний житель обласного центру. Раніше судимий за крадіжки та шахрайство чоловік підозрюється у викраденні трьох камер зовнішнього відеоспостереження з будинку по вулиці Швабській в Ужгороді.

Аби встановити особу крадія та затримати його, працівникам відділу кримінальної поліції знадобилося менше доби.
Слідчі Ужгородського відділу поліції встановлюють усі обставини справи, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

В Ужгороді зловмисник поцупив мобільний просто зі шкафчика в спорткомплексі



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: