Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні з'явилися молоді овочі "борщового набору", але ціни "кусаються"

В Україні з'явилися молоді овочі "борщового набору", але ціни "кусаються"
Поки в Україні дешевшають ягоди і почався сезон вишні, майже всі овочі молодого "борщового набору" залишаються помітно дорожчими, ніж були рік тому, в червні-2017.

Про це свідчать дані моніторингу, проведеного аналітиками "Інфо-Шувар".

Найістотніша різниця в порівнянні з минулим роком зафіксована по молодому буряку. Так, до 5 червня молодий буряк пропонується в опті більш ніж на 60% дорожче, ніж минулого року – по 16-18 грн/кг.

Наступною у рейтингу подорожчання стала молода морква, яка за рік зросла в ціні більш ніж на половину і зараз коштує 20-22 грн/кг.

Майже на 15% подорожчала молода картопля, яка коштує в межах 10-12 грн / кг.



А ось у випадку з ранньою капустою і цибулею спостерігається абсолютно протилежна тенденція. Так, капуста подешевшала, у порівнянні з 2017 роком, більш ніж на третину і коштує 7-8 грн кг. Рання цибуля пропонується за середньою ціною 7 грн/кг, що більш ніж на 30% нижче від показника червня 2017 року.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: