Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вистачило години: на Закарпатті власнику оперативно повернули викрадене авто

Вистачило години: на Закарпатті власнику оперативно повернули викрадене авто
На Хустщині викрали припаркований біля одного з підприємств "ВАЗ". Правоохоронці оперативно розшукали автомобіль.

Сьогодні, 5 червня, на лінію «102» надійшло повідомлення від мешканця села Іза про те, що невідомі викрали його транспортний засіб. Заявник розповів правоохоронцям, що його «ВАЗ-2106» був припаркований біля одного з підприємств, власник відлучився, а коли повернувся, виявив крадіжку. На території району негайно ввели оперативний план «Перехват». Працівники Хустського відділу поліції перекрили викрадачам всі шляхи в’їзду та виїзду з району. За годину група реагування патрульної поліції виявила викрадене авто біля села Липча.

«ВАЗ-2106» поміщено на спецмайданчик Хустського відділу поліції, правоохоронці встановлюють осіб, причетних до злочину. Попередня правова кваліфікація події – ч. 1 ст. 289 ККУ, тобто незаконне заволодіння транспортним засобом. Таке правопорушення карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Вистачило години: на Закарпатті власнику оперативно повернули викрадене авто



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: