Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні оголосили найвищий рівень пожежної небезпеки

В Україні оголосили найвищий рівень пожежної небезпеки
3 червня в Україні був оголошений вищий рівень пожежної небезпеки. Про це повідомляє прес-служба ДержНС.

"За даними Укргідрометцентру, 3-4 червня в Україні (крім більшості районів Карпатського регіону) надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки ... Так, значно збільшується і ризик виникнення численних пожеж в природних екосистемах та на відкритих територіях", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, найчастіше причиною масштабних займань в лісах, на торфовищах і звалищах є необережність людей. Рятувальники рекомендують дотримуватися правил поведінки протягом пожежонебезпечного періоду. Зокрема, не відвідувати хвойні ліси при оголошенні надзвичайної пожежної небезпеки 5-го класу; не розводити багаття в лісі і лісосмугах; не заїжджати автомобілем в ліс; не курити, кидати в лісі і лісопосадках непогашені сірники або недопалки; не залишати в лісі просочене бензином, гасом, мастилом або іншими горючими речовинами ганчір'я; не полювати в лісі з використанням вогнепальної зброї; не створювати звалища та спалювати відходи; не спалювати стерню і залишки на сільськогосподарських полях.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: