Вхiд на сайт
Авторизацiя

Розбірки "лісової мафії": на Закарпатті обстріляли магазин дитячого одягу

Як зазначили у Головному управлінні національної поліції Закарпаття, сама подія трапилася ще 31 травня вночі: о 03:30 в селі Нересниця сталося займання магазину дитячого одягу.
Розбірки "лісової мафії": на Закарпатті обстріляли магазин дитячого одягу

За неофіційною інформацією, магазин обстріляли з РПГ, утім офіційно в поліції цю інформацію не підтверджують, але і не спростовують, зауважуючи, що вибух дійсно був.

Водночас, у поліції уточнюють, що приміщення від пожежі та вибуху практично не постраждало. Там пошкоджено вікно та кілька одиниць одягу. Постраждалих немає. Експерти зібрали з місця всі необхідні матеріали. Слідство триває.

По факту було відкрито кримінальне провадження за ч.2 статті 194 ККУ, умисне знищення або пошкодження майна вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом.

Місцеві мешканці розповідають, що власником магазину є один з місцевих підприємців, який займається лісом.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: