Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція встановлює обставини ДТП на Рахівщині, в якій загинули двоє чоловіків

Поліція встановлює обставини ДТП на Рахівщині, в якій загинули двоє чоловіківСпівробітники Рахівського відділення поліції встановлюють всі обставини ДТП в смт. Великий Бичків, внаслідок якої загинули водій та пасажир «Ford Focus».

Сьогодні, 2 червня, близько 3 годині ночі в чергову частину Рахівського відділення поліції надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими в смт. Великий Бичків. Правоохоронці встановили, що водій «Ford Focus» не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та зіткнувся з бетонним стовпом. В авто знаходилися два пасажири, жителі смт. Великий Бичків. Водій, 23-річний чоловік, та його 23-річний пасажир загинули. Ще одного, 31-річного пасажира госпіталізовано з численними травмами до Рахівської районної лікарні.

Поліція встановлює обставини ДТП, попередня правова кваліфікація – ч. 2 ст. 286 ККУ, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: