Вхiд на сайт
Авторизацiя

Іршавські поліцейські встановили місцезнаходження розшукуваних за скоєння злочинів

Іршавські поліцейські встановили місцезнаходження розшукуваних за скоєння злочинів
Працівники сектору кримінальної поліції розшукали двох чоловіків, один з яких ухилявся від суду за нанесення тілесних ушкоджень, а інший розшукувався за крадіжку грошей з монастиря. За фактами триває слідство.

Працівники поліції Іршавщини розкрили крадіжку грошей із монастиря. Про злочин поліцейським повідомила 64-річна жінка. Заявниця дала приблизний опис чоловіка, якого бачила всередині приміщення і після візиту якого пожертвувані прихожанами гроші зникли. На розшук чоловіка були орієнтовані відділи та відділення поліції області. За фактом розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжки з проникненням у приміщення).

У результаті проведених заходів, працівники поліції встановили, що розшукуваний нелегально перетнув кордон з Білорусією. 39-річного львів’янина доставили в Україну. Наразі він надає показові свідчення.

Інший розшукуваний іршавськими поліцейськими чоловік — 46-річний житель села Великий Раковець. Слідчі Іршавського відділення поліції повідомили йому про підозру в нанесенні тілесних ушкоджень 24-річному чоловіку. За фактом велося розслідування в рамках кримінального провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України. Проте чоловік переховувався і ухилявся від явки до суду. Працівники сектору кримінальної поліції розшукали підозрюваного. Чоловік зобов’язаний з’явитися на призначене судове засідання.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: