Вхiд на сайт
Авторизацiя

Школярі Чинадіївського дитбудинку з екскурсією відвідали Мукачівське відділення поліції

Школярі Чинадіївського дитбудинку з екскурсією відвідали Мукачівське відділення поліції
Учнів 7-9 класів Чидіївського дитячого будинку познайомили з роботою Мукачівського відділення поліції. Дітям розповіли про роботу чергової частини, слідчих, дільничних, груп реагування патрульної поліції та дали можливість приміряти спецзасоби, з якими поліцейські заступають на службу.

Як завжди, візит почали з чергової частини, адже, перш за все сюди звертаються громадяни. І тут завжди готові прийти на допомогу професіонали своєї справи. Школярі цікавились куди поступає дзвінок, як і звідки виїжджають працівники слідчо-оперативної групи відділу. Анатолій Попович, інспектор ювенальної превенції районного відділення поліції відповів на всі запитання допитливих юнаків та дівчат.

Також капітан поліції продемонстрував учням спеціальні засоби, якими користуються поліцейські. Кожен міг потримати гумові кийки, газові балончики, приміряти каски, бронежилети, кайданки та щити.

Окрім оглядової екскурсії відділенням поліції, заступник начальника відділення Володимир Сливка познайомив дітей з роботою груп реагування патрульної поліції. Підполковник поліції розповів, що від співробітників цієї служби залежить, наскільки оперативно і професійно будуть вжиті заходи по документуванню і розкриттю правопорушення. Крім того, діти мали змогу побачити як працюють групи реагування: отримують завдання на планшетний комп`ютер, виїжджають на виклик, як відслідкувати їхній маршрут пересування та місце обслуговування виклику.

Школярам показали cлужбовий автопарк та зробили фото на згадку. Насамкінець, поліцейські напередодні Дня захисту дітей привітали їх зі святом та побажали весело, цікаво і безпечно провести літні канікули.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: