Вхiд на сайт
Авторизацiя

ДТП в Білорусі: медичний літак доставить 3 дітей у тяжкому стані в Україну

ДТП в Білорусі: медичний літак доставить 3 дітей у тяжкому стані в Україну
Медичний літак АН-26 Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) вилетів вранці в четвер в Білорусь для повернення трьох хлопчиків, які постраждали внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) 13 травня в Білорусі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДСНС, передають Українські Новини.

ДСНС зазначає, що, хоча стан постраждалих дітей тяжкий, проте він дозволяє повернути хлопчиків додому для подальшого лікування.

Вже в четвер діти повернуться в Україну.

Раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман написав у мікроблозі Twitter, що український літак вилетів в Білорусь за юними українськими футболістами, які потрапили в ДТП понад два тижні тому.

Як повідомляли Українські Новини, 1 дитина загинула і 6 госпіталізовано із української дитячої команди з футболу внаслідок ДТП 13 травня на трасі "Кам'янець - Шерешево - Свіслоч" в Кам'янецькому районі Білорусі.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: