Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що сьогодні робитимуть комунальники в Ужгороді?

Що сьогодні робитимуть комунальники в Ужгороді?
Сьогодні в Ужгороді працівники «Закарпателектробуду» фарбують опори на вулиці Другетів та міняють лампи на вулицях академіка Філатова, Північній та Івана Крилова.

«УжАгромікс» косить схили набережних Незалежності та Ботанічної, транспортні кола Богдана Хмельницького та Дружби Народів, підстригає живопліт на Київській набережній.

На своїх дільницях проводять прибирання двірники КП «КШЕП», ТОВ «Управління житлом», «Прибиральник Плюс» та ТОВ «АВЕ-Ужгород». Крім того, «АВЕ» забирає стихійні сміттєзвалища на вулицях В’ячеслава Чорновола, Тиводара Легоцького, 18,76, Юрія Гойди, Руській, Підградській, продовжує покоси на проспекті Свободи, площах Пушкіна та Корятовича, вулицях Небесної Сотні, Дмитра Менделєєва, Юлія Ставровського-Попрадова, братів Бращайків, Івана Крилова. Працівники «Прибиральник Плюс» косять траву на вулиці Миколи Бобяка та Тиводара Легоцького, працівники УККП – на кладовищі «Кальварія».

Продовжується капітальний ремонт площі Шандора Петефі (бруківка, щебеневі основи); тротуарів на вулиці Юрія Гагаріна (щебеневі основи, бордюри, ФЕМ-плитка); вулиці Перемоги (щебеневі основи, бордюри); Марії Заньковецької (бордюри, щебеневі основи на тротуарах, ФЕМ-плитка); триває також реконструкція вулиці Олександра Можайського (на відрізку від 8 Березня до Минайської продовжують встановлювати щебеневі основи. У рамках реконструкція перехрестя вулиць Перемоги-Тиводара Легоцького з влаштуванням кругового руху роблять верхній шар асфальтобетонного покриття. Проводять капітальний ремонт внутрішньоквартальних територій на вул. Дмитра Георгієва, 19 (колишня Котовського), вул. Михайла Салтикова - Щедріна,36/17,38,38а, вул. Поліни Осипенко,16.

Також КП «КШЕП» вночі механізовано прибирав вулиці, сьогодні ремонтує дорожнє покриття на вулиці Перемоги ін'єкційно-струменевим методом. Про це повідомляє прес-служба Ужгородської міськради.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: