Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородська поліція розшукала викрадений за кордоном автомобіль

Ужгородська поліція розшукала викрадений за кордоном автомобіль
Правоохоронці встановлюють обставини придбання мешканцем Сторожниці іномарки, яка перебуває у міжнародному розшуку, як викрадена в Чехії.

Вчора, 30 травня, під час профілактичних заходів поліцейські Головного управління Нацполіції в Закарпатській області, розшукали на території стоянки біля торговельного центру, авто, яке перебуває у розшуку. Іномарка «BMW X5» внесена до обліків розшукуваних у Чехії автомобілів. Справою встановлення місця перебування авто займається Інтерпол.

Ужгородські ж правоохоронці, виявивши транспортний засіб, відрапортували про це обласному керівництву та до Інтерполу. Особу водія встановили. Ним виявився 33-річний житель Сторожниці, Ужгородського району.

За даним фактом слідчий Ужгородського відділу поліції вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Злочин задокументовано як порушення статті 198 Кримінального кодексу України, тобто Придбання або збут майна, завідомо здобутого злочинним шляхом.

Триває перевірка, а авто тим часом доставили на арештмайданчик Ужгородського відділу поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: