Вхiд на сайт
Авторизацiя

Де в Ужгороді облаштують новий авторинок?

Де в Ужгороді облаштують новий авторинок?
Хоч у рекламних повідомленнях, які поширюються Закарпаттям, найбільше в Ужгороді, йдеться про перенесення авторинку з с.Кінчеш на територію поблизу Ринку краснодонців, але насправді все дещо інакше.

Дійсно, 1 червня, на заасфальтованому майданчику навпроти Ринку краснодонців розпочне роботу автомобільно-речовий ринок. Більше того, вже деякі підприємці тут облаштовують торгові місця.

Однак, наразі не йдеться про перенесення авторинку з с.Кінчеш, оскільки чимало підприємців, які працювали там, намагаються відстояти можливість функціонування цього авторинку й надалі.

Вони запевняють, що усі спроби перенести ринок або почати будівельні роботи на території ринку є незаконними, адже у них є діюча угода оренди цієї землі до листопада цього року. Крім того, у документах щодо виділення цієї землі йдеться саме про облаштування автомобільного ринку. Водночас, зауважимо, що Коритнянська сільська рада має намір віддати цю землю під будівництво спорткомплексу/аквапарку.

У вівторок, в приміщенні Коритнянської сільради відбулася зустріч керівництва села та району з підприємцями, на якій обговорювалася доля авторинку в селі Кінчеш. Ніякої згоди чи рішення не змогли сторони дійти, відтак на 5 червня запланована чергова зустріч.

Зауважимо, що і Ринок краснодонців, і авторинок у с.Кінчеш – це за межами міста Ужгород, а відтак це компетенція відповідних сільрад та районної ради. Хоча на зустрічах з підприємцями з автобазару в Кінчеші активну участь бере обласний депутат Андрій Андріїв, брат мера Ужгорода та фактичний власник Ринку краснодонців.

Mukachevo.net, фото з Google Maps


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: