Вхiд на сайт
Авторизацiя

Витік речовини та обмеження руху автівок: наслідки нічної ДТП при в'їзді в Ужгород (ВІДЕО)

Витік речовини та обмеження руху автівок: наслідки нічної ДТП при в'їзді в Ужгород (ВІДЕО)
Наслідки нічної дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася нині вночі поблизу обласного центру Закарпаття, ліквідовують і досі. Про це нам повідомляють очевидці з місця події.

За інформацією, при в’їзді в Ужгород перекинулася вантажівка. Щоб з'ясувати подробиці "Закарпатський кореспондент" звернувся в обласне Управління патрульної поліції.

"Сьогодні близько другої години ночі на лінію "102" надійшло повідомлення про ДТП без потерпілих. Прибувши на місце події, патрульні з'ясували, що водій транспортного засобу не дотримався безпечної дистанції та не врахував дорожні обставини, внаслідок чого з'їхав у кювет. У результаті авто отримало механічні ушкодження. Патрульні склали адмінматеріали та викликали службу рятувальників для ліквідації наслідків. Зранку на "102" знову зателефонували стосовно цієї автопригоди: ймовірно через підвищення температури з вантажівки почався витік невідомої речовини", - кажуть в УПП в Закарпатській області.

За попередньою інформацією, ця речовина - бензин. Водій не постраждав. Офіційної інформації від рятувальників наразі немає. Патрульні й надалі забезпечують регулювання на цій дорожній ділянці. Автомобільний рух обмежено.

Закарпатський кореспондент





Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: