Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стала відома доля ужгородця, який напав на 11-річну дівчинку

Стала відома доля ужгородця, який напав на 11-річну дівчинку
За клопотанням слідчого, погодженим Ужгородською місцевою прокуратурою, чоловіка, що вдарив 11-річну дівчинку в Ужгороді та наніс їй тілесні ушкодження, поміщено до спеціалізованого психіатричного закладу для проведення стаціонарної психолого - психіатричної експертизи.

Триватиме експертиза не менше 2 місяців і весь цей час, підозрюваний перебуватиме під наглядом лікарів.

Так, в лютому 2018 р., ужгородець, у підїзді багатоквартирного будинку, умисно та безпричинно вдарив 11-річну дівчинку по обличчю.

В результаті, дитина отримала тілесні ушкодження у вигляді забою, гематоми м’яких тканин обличчя, синця, що підтверджено висновком експерта.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 1 ст. 125 КК України - умисне легке тілесне ушкодження, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: