Вхiд на сайт
Авторизацiя

ЄС знову закликав Росію взяти відповідальність за катастрофу МН17

ЄС знову закликав Росію взяти відповідальність за катастрофу МН17
Європейський Союз знову закликає Росію взяти на себе відповідальність й долучитися до встановлення винних у катастрофі малайзійського літака рейсу MH17 в небі над Донбасом в 2014 році. Про це в понеділок, 28 травня, перед початком засідання міністрів закордонних справ ЄС заявила верховний представник ЄС із зовнішньої політики і політики безпеки Федеріка Могеріні, повідомляє "ЄП".

"Для нас дуже важливим моментом є результат розслідування. Ви знаєте, що Європейський Союз завжди повністю підтримував слідство", - зазначила дипломат.

"Усі 28 країн-членів ще раз підтвердили нашу повну підтримку останніх результатів цього розслідування та всіх зусиль, щоб виявити винних. Ми закликаємо Росію взяти на себе цю відповідальність і приєднатися до зусиль у встановленні винних", - зазначила Могеріні.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: