Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородські патрульні блокували машину п`яного водія трьома автомобілями

Ужгородські патрульні блокували машину п`яного водія трьома автомобілями
Як наголошують в патрульній поліції Закарпаття, у водія були явні ознаки алкогольного сп’яніння, але освідчення пройти він відмовився. Відтак, патрульні вилучили у порушника водійське посвідчення та склали на нього протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (керування в стані сп’яніння). Окрім того, інспектори склали ще один протокол за ст.122-2 КУпАП (невиконання вимоги про зупинку).

Інцидент стався вчора увечері, і аби затримати водія довелося блокувати автомобіль 3-ма екіпажами патрульних.

Усе почалося з того, що ужгородські патрульні помітили автомобіль Skoda SuperB, водій якого припаркувався із порушенням ПДР. Коли чоловік побачив, що до його автівки наближаються полісмени, то різко сів за кермо та почав втікати.

– Нeзважаючи на законну вимогу поліцейських зупинитись, водій продовжував рух вулицями міста, та врeшті був зупинeний на вулиці Станційній, шляхом блокування трьома патрульними машинами, – інформують патрульні.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: