Вхiд на сайт
Авторизацiя

Україна та Болгарія домовилися будувати дорогу з Одеси в Варну

Україна та Болгарія домовилися будувати дорогу з Одеси в Варну
Україна та Болгарія домовилися активізувати будівництво дороги між Одеською областю, Рені і Варною через територію Румунії.

Про це на сторінці в Facebook повідомив президент Петро Порошенко за підсумками переговорів з прем’єр-міністром Болгарії Бойко Борисовим, які відбулися в суботу.

"Домовилися активізувати будівництво дороги по транспортному коридору між Одеською областю, Рені і Варною через територію Румунії. Ми сподіваємося залучити для цього матеріальні ресурси ЄС", - написав президент.

"Будемо робити все можливе, щоб в перспективі за декілька годин можна було легко доїхати з Одеси до Варни", - заявив Порошенко.

Як повідомлялося, товарообіг між Україною та Болгарією зріс на 37% у першому кварталі 2018 року, у порівнянні з аналогічним періодом 2017 року.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: