Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція повернула мешканцю Мукачівщини викрадений мотоцикл

Поліція повернула мешканцю Мукачівщини викрадений мотоцикл
Між населеними пунктами Бабичі та Плоскановиця Мукачівського району двоє односельців викрали у знайомого мотоцикл. Причетних до злочину поліцейські затримали тієї ж ночі. За даним фактом розпочали розслідування.

Сьогодні, близько опівночі, на лінію «102» надійшло повідомлення від 40-річного мешканця с.Бабичі Мукачівського району про незаконне заволодіння його мотоциклом марки «Scorpion».

Поліцейські групи реагування патрульної поліції Мукачівського відділення разом зі слідчо-оперативною групою прибули на місце вчинення злочину. Як встановили правоохоронці, двоє односельчан вночі серед лісу між населеними пунктами Бабичі-Плоскановиця висадили із транспортного засобу власника мотоциклу і поїхали у невідомому напрямку.

Цієї ж ночі поліцейські спіймали осіб, причетних до вчиненого. Ними виявились мешканці с.Плоскановиця, віком 19 та 48 років. Транспортний засіб співробітники відділення вилучили за місцем проживання одного із фігурантів кримінального провадження.

За даним фактом у поліції розпочали досудове розслідування за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу причетним до злочину особам.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: