Вхiд на сайт
Авторизацiя

Виноградівські детективи розкрили злочин у якому винні четверо закарпатців

Виноградівські детективи розкрили злочин у якому винні четверо закарпатців
Спеціалісти детективного підрозділу ГУНП в Закарпатській області завершили досудове розслідування щодо розбійного нападу на іноземця. Минулого року група осіб зупинили авто потерпілого, побили чоловіка та заволоділи його транспортним засобом. Поліцейські затримали підозрюваних та повідомили їм про підозру в скоєнні розбою, вимагання та незаконного заволодіння транспортним засобом.

Днями детективи новоствореного спецпідрозділу Головного управління Національної поліції в Закарпатській області завершили розслідування справи щодо нападу на 45-річного громадянина іноземної держави. Справу вже передали на розгляд суду.

Йдеться про напад на іноземця групи осіб у селі Сасово, що на Виноградівщині. Чоловіки віком від 32 до 37 років зупинили дорогою автомобіль потерпілого. Тоді в авто «Volkswagen» перебували ще троє знайомих іноземця. Нападники виштовхали чоловіків з машини, нанесли їм тілесні ушкодження та забрали авто. За фактом одразу було відкрито кримінальне провадження. Усіх осіб, причетних до нападу, встановили та затримали. Чотирьом із них працівники поліції повідомили про підозру у скоєнні злочину за частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України (Розбій).

Розслідування у справі тривало. Поліцейські Головного управління Національної поліції Закарпатської області опитали всі сторони інциденту, встановили додаткові обставини та зібрали доказову базу. На основі цього працівники поліції повідомили фігурантам справи ще й про вимагання коштів та незаконним заволодінням транспортним засобом. Затримані перебувають під вартою. Наразі справу передали до суду, який і визначить підозрюваним міру покарання.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: