Вхiд на сайт
Авторизацiя

Знову нетверезі водії: на закарпатських дорогах спіймали кількох порушників

Знову нетверезі водії: на закарпатських дорогах спіймали кількох порушників
Трьох п'яних кермувальників зафіксували закарпатські полісмени за добу.

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Великоберезнянському та Виноградівському районах.

У селищі Середнє Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції опівночі зупинили автомобіль марки «ВАЗ 2106». Підставою для зупинки стало те, що чоловік не перемкнув дальнє світло фар на машині, що створювало небезпеку під час руху зустрічному транспорту.

Керував автомобілем 46-річний місцевий мешканець у стані алкогольного сп’яніння. Проходити процедуру освідування на місці за допомогою драгера водій відмовився, погодившись поїхати до лікарні. Там у нього виявили 2,0 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, водійське посвідчення вилучили та відсторонили його від керування автомобілем.

Сьогодні вночі, близько 01:50, під час несення служби екіпаж сектору реагування патрульної поліції у селищі Великий Березний на вул. Фізкультурній зупинив водія машини марки «ВАЗ 2106». Увагу поліцейських привернув задній номерний знак, який не висвічувався на автівці.

Як з’ясували правоохоронці, за кермом машини перебував 29-річний місцевий житель. Чоловік був у стані сильного алкогольного сп’яніння. Окрім того, у водія не було відповідних документів на право керування транспортним засобом. У присутності свідків на порушника склади два адміністративні протоколи – за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння та за керування автомобілем без водійського посвідчення.

Читайте також: Нетвереза ДТП в Ужгороді: водій серйозно пошкодив автівку (ФОТО)

На автодорозі в межах населеного пункту Нове Село Виноградівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ 2101». Керував автомобілем 33-річний місцевий мешканець, який був напідпитку. Під час проведення освідування у районній лікарні медики у водія виявили 0,6 проміле алкоголю. Водійське посвідчення у порушника поліцейські вилучили та відсторонили його від керування транспортним засобом.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: