Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді судитимуть чоловіка, який намагався підкупити патрульних

В Ужгороді судитимуть чоловіка, який намагався підкупити патрульних
Таким чином мешканець обласного центру намагався домовитися про непритягнення до відповідальності

Ужгородською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт щодо місцевого мешканця, який у с. Минай, Ужгородського району пропонував патрульним поліції неправомірну вигоду за не притягнення його до адміністративної відповідальності. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Як встановлено досудовим розслідуванням, ввечері, 13 травня, патрульні поліції виявили в кюветі автомобіль. Водій автівки, який був з явними признаками алкогольного сп’яніння, після повідомлення інспекторів, про складання щодо нього протоколу за двома статтями КУпАП, запропонував патрульним неправомірну вигоду.

Дії закарпатця кваліфіковані за ч.1 ст.369 КК України - пропозиція службовій особі, надати їй неправомірну вигоду за вчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує, дії з використанням службового становища.

Відтак, крім адміністративної відповідальності за ст. 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ч.2 ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом, у стані алкогольного сп’яніння) ужгородець понесе ще й кримінальне покарання.

Довідково: за вчинення даного злочину, підозрюваному загрожує покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Читайте також: Допоможіть знайти: поліція розшукує безвісти зниклого ужгородця


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: