Вхiд на сайт
Авторизацiя

Допоможіть знайти: на Закарпатті безвісти зник чоловік

Допоможіть знайти: на Закарпатті безвісти зник чоловік
Правоохоронці встановлюють місце перебування чоловіка заявниці, котрий пішов з дому у невідомому напрямку і зв’язок з ним обірвався.

Вчора, 20 травня, до поліції Тячева звернулася жителька села Терново. Жінка повідомила, що її чоловік – Юрій Піпусь – 20 травня о 3:00 ночі вийшов з дому і не повернувся. Зі слів заявниці, у чоловіка є проблеми зі здоров’ям.

Наразі поліцейські Тячівського відділу поліції докладають всіх зусиль для розшуку 60-річного.

Прикмети зниклого: зріст 167 сантиметрів, худорлявої тілобудови, на голові – лисина. Був одягнений у смугасту піжаму, синій светр та чорні капці.

Громадян, яким відоме місце перебування зниклого, просимо поінформувати про це до місцевого відділку поліції, або за телефоном «102», інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Допоможіть знайти: на Закарпатті безвісти зник чоловік



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: