Вхiд на сайт
Авторизацiя

Москаль: «Постійні скандали і загрози страйків у ДП «Украерорух» відтягують запуск Ужгородського аеропорту на невизначений термін»

Москаль: «Постійні скандали і загрози страйків у ДП «Украерорух» відтягують запуск Ужгородського аеропорту на невизначений термін»
Постійні чвари, скандали, корупційні звинувачення і управлінська криза, яку вже більше півроку переживає Державне підприємство «Украерорух», відтягують перспективу відновлення повноцінної роботи Міжнародного аеропорту «Ужгород» на невизначений термін.

Так вважає голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль:

– Міністр інфраструктури Володимир Омелян уже двічі приїжджав на Закарпаття, щоб оглянути Ужгородський аеропорт, і двічі обіцяв відновити його повноцінну роботу. Вперше восени 2016-го пан Омелян пообіцяв, що аеропорт запрацює навесні 2017-го. І недотримав слова. Вдруге в квітні 2018-го пообіцяв відновити повноцінну роботу аеропорту ще цього року. Але з огляду на постійні скандали в ДП «Аерорух», без втручання якого Ужгородський аеропорт не запрацює на повну силу, ця обіцянка знову залишиться невиконаною. І це ще один аргумент, що для відновлення роботи єдиного на Закарпатті аеропорту слід сподіватися не на державну підтримку, а на іноземні інвестиції.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: