Вхiд на сайт
Авторизацiя

Хлопець, який вистрибнув з потяга на Закарпатті, виявився крадієм

Хлопець, який вистрибнув з потяга на Закарпатті, виявився крадіємПоліція відкрила кримінальне провадження за фактом крадіжки у потязі, з якого крадій вистрибнув через вікно, намагаючись уникнути відповідальності. Про це УНН повідомила речниця ГУНП у Закарпатській області Тетяна Щоголева.

"Поліція встановила особу чоловіка, який нещодавно вистрибнув з потяга у Воловецькому районі Закарпатської області. Ним виявився ранеше чотири рази судимий мешканець міста Мукачево. Наразі молодик підозрюються у скоєння крадіжки телефону в одного з пасажирів потяга. З'ясовується його причетність до зникнення грошей в іншого пасажира цього потяга. За фактом крадіжки відкрито провадження за ст. 185 КК України. Наразі чоловік не затриманий, адже цього не передбачає серйозність злочину", – зазначили в поліції.

Зазначено, що, вистрибнувши на ходу з потяга, юнак хотів уникнути відповідальності. Однак отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому ноги та забоїв.

Наразі у справі тривають перевірки у ході досудового розслідування.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: