Вхiд на сайт
Авторизацiя

Подія року: весілля принца Гаррі і Меган Маркл (ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ)

В каплиці Святого Георгія в Віндзорському замку проходить церемонія одруження принца Гаррі і Меган Маркл. Весілля принца Гаррі і Меган Маркл
Подія року: весілля принца Гаррі і Меган Маркл (ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ)

Сьогодні, 19 травня, опівдні за британським часом (14:00 за Києвом) у Віндзорі буде укладено шлюб принца Гаррі і Меган Маркл. Після годинної служби в церкві Св. Георгія, що знаходиться в Віндзорському замку, принц Гаррі з дружиною проїдуть по місту протягом 25 хвилин у відкритому ландо Ascot. Як передає Бі-бі-сі, мільйони людей по всьому світу, як очікується, будуть дивитися трансляцію весілля.



Близько десяти тисяч людей будуть стояти на вулицях Віндзора, щоб своїми очима побачити молодят.
Як пройде церемонія
У своїй весільної клятви Маркл не буде обіцяти "слухатися" чоловіка, а принц Гаррі, як повідомляється, вирішив носити обручку, хоча за традицією в королівській родині чоловіки цього не роблять. Під вінець американку поведе майбутній свекор принц Чарльз, оскільки її батько на весілля не приїде. У Меган буде свита з 10 юних подружок нареченої і пажів, і всім їм ще немає восьми років. Вона вирішила нікого не призначати на офіційну роль подружки нареченої, сказавши, що не хоче вибирати когось одну з декількох близьких подруг. У Віндзорі за порядком стежитимуть близько 250 співробітників поліції. Вийшовши з церкви молодята проїдуть через Віндзор, де і знаходиться Віндзорський замок - одна з офіційних резиденцій королеви. Процесія закінчиться в Георгіївському залі у Віндзорському замку, де буде урочистий обід, на який запрошено 600 осіб. Ближче до вечора молодята вирушать у Фрогмор-хаус - заміську резиденцію королівської сім'ї, де зберуться 200 їх найближчих друзів.

Як познайомилися принц і актриса


Принц Гаррі - шостий у списку спадкоємців британського престолу. Меган Маркл найбільше відома своєю роллю в телесеріалі "Форс-мажори" (Suits). Їх познайомили спільні друзі в 2016 році. Їх перше "побачення наосліп" приємно вразило обох. Всього через кілька тижнів після того, як вони познайомилися, принц умовив Меган Маркл відправитися разом з ним в Ботсвану. Потім принц запропонував їй руку і серце. Принц розповів, що вони вдвох готували запечену курку, коли принц Гаррі несподівано опустився на одне коліно. Чи стане Меган Маркл принцесою? Після вступу в шлюб офіційний титул Меган буде Її Королівська Високість принцеса Генрі Уельська. Але лише люди, що народилися в складі королівської сім'ї, можуть додавати титул "принцеса" до свого імені. Швидше за все, королева нагородить молодят герцогством, як вона зробила після одруження Вільяма і Кейт, які стали герцогом і герцогинею Кембриджськими.
Чи планує пара заводити дітей
У майбутньому році в родині брата принца Гаррі - принца Вільяма і його дружини - з'явиться вже третя дитина. Меган Маркл розсміялася, коли її наречений, відповідаючи на питання про плани з приводу дітей, відповів: "не зараз". "Все поступово. Сподіваюся, ми станемо сім'єю в найближчому майбутньому", - сказав принц Гаррі.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: