Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатська поліція за добу відсторонила від керування транспортом трьох водіїв напідпитку

Закарпатська поліція за добу відсторонила від керування транспортом трьох водіїв напідпитку
Закарпатська поліція за добу відсторонила від керування транспортом трьох водіїв напідпитку

Факти керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння протягом доби, закарпатські поліцейські зафіксували у Перечині, Іршаві та на Тячівщині.

Поліція продовжує моніторинг за дотриманням правил безпеки дорожнього руху у області. З метою запобігання негативним наслідкам, нагляд за цим напрямком ведеться цілодобово.

Під час перевірки транспорту, водії якого порушують правила дорожнього руху, за добу працівники груп реагування патрульної поліції задокументували 3 факти нетверезої їзди.

У Перечині, за порушення правил керування транспортним засобом – частково не освічувався номерний знак – працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль Volkswagen Sharan. Під час спілкування з водієм, поліцейські помітили, що він напідпитку. 27-річний перечинець пояснив, що повертається додому з ресторану. Йому запропонували пройти тест на стан алкогольного сп’яніння, у результаті якого, у крові водія виявили 1,07 проміле алкоголю.

Від керування транспортом чоловіка відсторонили. На порушника складено адмінматеріали за частиною 6 статті 121 КУпАП та частиною 1 статті 130 КУпАП.

Іршавські поліцейські тим часом, за непристебнутий пасок безпеки, у райцентрі зупинили водія Skoda Octavia з Мукачева. У ході спілкування з ним виявилося, що чоловік вживав алкогольні напої перед тим як сісти за кермо. Це засвідчив і тест на драгері. У крові водія результат освідування вказав 0,37 проміле алкоголю. На порушника склали адмінматеріали.

На Тячівщині ж працівники групи реагування патрульної поліції, за їзду без шолома, зупинили скутериста. Під час спілкування з водієм, з’ясувалося, що 30-річний мешканець Грушева на скутері Honda їхав рідним селом напідпитку та без посвідчення, якого в нього взагалі немає.

Порушення задокументували. Матеріали за частиною 2 статті 126 КУпАП та частиною 1 статті 130 того ж кодексу буде скеровано до суду для ухвали законного рішення відносно порушника.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: