Вхiд на сайт
Авторизацiя

Одного із ужгородських забудовників звинувачують у порушенні будівельних норм та стандартів

Одного із ужгородських забудовників звинувачують у порушенні будівельних норм та стандартів
Вчора, за ініціатив керівництва УПП в Закарпатській області, працівники відділу безпеки дорожнього руху, виїхали на будівництво, яке триває на Київській набережній в місті Ужгород.

На місці події, інспектори виявили ряд недоліків, щодо порушень норм та стандартів під час проведення робіт — відсутні відповідні дорожні знаки та огороджень. Також з'ясували, що підприємство, яке проводить будівництво, немає погоджувальних документів із УПП в Закарпатській області.

Оскільки вчора нікого не було на будівництві, то сьогодні інспектори знов повернулись на вказану адресу. З'ясувавши хто являється відповідальною особою, працівники поліції притягли до адміністративної відповідальності посадову особу організації за проведення будівельних робіт з порушенням правил, норм та стандартів при утриманні автомобільних доріг та вулиць, під час проведення робіт, а також вручили вимогу погодити з органами Нацполіції схему організації дорожнього руху під час будівництва.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: