Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція прокоментувала резонансний інцидент із журналістом в Ужгороді

Поліція прокоментувала резонансний інцидент із журналістом в Ужгороді
Працівники слідчого управління Ужгородського відділу поліції встановлюють обставини конфлікту, що виник між відвідувачем та адміністрацією місцевого кінотеатру. За фактом розпочато кримінальне провадження.

Вчора, 16 травня, о 21:48 на лінію «102» надійшло повідомлення від 28-річного ужгородця. Чоловік повідомив про те, що в приміщенні місцевого кінотеатру в нього виникла конфліктна ситуація з представниками адміністрації закладу. У результаті суперечки заявник отримав тілесні ушкодження.

На місце події прибув екіпаж патрульної поліції. Особи учасників конфлікту встановлено. Слідчі Ужгородського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство).

Потерпілого, а також іншу сторону інциденту — двох ужгородців 22 та 45 років опитано. Правоохоронці встановлюють усі обставини інциденту. Слідство у справі триває, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Нагадаємо, раніше журналіст Віталій Глагола повідомив про побиття, опубліковано ВІДЕО інциденту.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: