Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чим небезпечні популярні пози перед монітором комп'ютера

Чим небезпечні популярні пози перед монітором комп'ютера
Улюблені для багатьох пози закидання ноги на ногу та сутулість перед монітором комп'ютера може мати негативні наслідки для здоров’я людини.

Закидання ноги на ногу збільшує навантаження на крижово-клубові зчленування та хребет. Таким чином, це може спричинити появу остеохондрозу – діагнозу, який використовується у медичній закордонній практиці.

Така поза сприяє порушення кровообігу та лімфообігу, появі захворювання судин та варикозного розширення вен. У людині, яка часто сидить у такій позі, може з’явитися артроз, тромбоз, застій крові в області малого таза.

Коли людина починає сутулитися, то вона автоматично перевантажує шийний та поперекові відділи, здавлює легені та органи черевної порожнини.

Така поза сприяє розвитку геморою, простатиту, гастриту, хвороб легенів. Також це може спровокувати сколіозні викривлення хребта, біль у серці та порушення кровопостачання мозку.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: