Вхiд на сайт
Авторизацiя

Погіршення погоди на Закарпатті – краян попереджають про інтенсивні дощі та шквалистий вітер

Погіршення погоди на Закарпатті – краян попереджають про інтенсивні дощі та шквалистий вітер
Без парасоль і теплого одягу з дому не виходьте! Синоптики попереджають закарпатців про погіршення погодних умов.

У середу (16.05) територію Закарпатської області накриють дуже сильні дощі з грозами, місцями очікуються зливи та град, потужне посилення вітру до 25 метрів за секунду. Внаслідок інтенсивних опадів на річках очікується підйом рівня води до півтора метра, зливи можуть призвести до значних місцевих стоків та утворення селей.

У зв’язку з погіршенням погоди голова ОДА Геннадій Москаль доручив райдержадміністраціям, службі автомобільних доріг та облавтодору, держслужбі з надзвичайних ситуацій, а також «Закарпаттяобленерго», «Закарпатгазу» та «Укртелекому» вжити всіх заходів для безперебійного функціонування систем життєзабезпечення населення.

Зокрема, перевірити вуличні канави та малі водотоки, при необхідності розчистити їх, а також організувати чергування відповідних служб, привести у підвищену готовність особовий склад і техніку аварійних бригад, перевірити насосні станції та мотопомпи для відкачки води, забезпечити стабільну роботу систем зв’язку, електроенергії, газопостачання тощо.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: