Вхiд на сайт
Авторизацiя

Два мотоцикли та легковик не розминулися на Закарпатті: всі подробиці від поліції

Два мотоцикли та легковик не розминулися на Закарпатті: всі подробиці від поліції
За фактом дорожньо-транспортної пригоди за участю двох мотоциклів та автомобіля поблизу смт.Чинадієва поліцейські розпочали кримінальне провадження. Троє осіб, які постраждали внаслідок аварії, жителі Косонь Берегівського району, госпіталізовані.

13 травня о 14:50 на трасі Київ-Чоп, неподалік смт.Чинадієво, трапилася ДТП з потерпілими. Поліція встановила, що аварія сталася за участі двох мотоциклів та автомобіля «Mercedes».

На місці пригоди поліція попередньо з’ясувала, що водій іномарки рухався в напрямку Мукачева та здійснив обгін попутного транспорту, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з мотоциклами.

В результаті ДТП травми отримали троє людей, два водії мотоциклів 50 та 55 років, а також 48-річна жінка-пасажир. Потерпілі перебувають у місцевій лікарні. Всі вони жителі села Косонь що на Берегівщині.

Транспортні засоби поміщенні на спецмайданчик відділу поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил дорожнього руху, що заподіяли тяжкі тілесні ушкодження потерпілим.

Читайте також: Розрив легенів, ампутація та зупинка серця: усе про стан потерпілих у страшній аварії біля Мукачева

Водія «Mercedes» затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Встановлено, що він на момент ДТП перебував у стані алкогольного сп‘яніння, вміст алкоголю в крові становив в чоловіка 2,18 проміле.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу. В рамках даного кримінального провадження поліція з’ясує всі обставини та причини аварії, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Два мотоцикли та легковик не розминулися на Закарпатті: всі подробиці від поліції



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: