Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мукачівські патрульні знайшли маленьку дівчинку, яка загубилася (ФОТО)

Мукачівські патрульні знайшли маленьку дівчинку, яка загубилася (ФОТО)Вчора, мукачівські патрульні знайшли маленьку дівчинку, яка загубилася. Все почалося з того, що на лінію 102 водій маршрутного таксі повідомив патрульним, що на трасі Київ-Чоп прогулюється дівча років 4, яка прямує в невідомому напрямку.
Негайно приїхавши за вказаною адресою, патрульні побачили дівчинку. Привітно поспілкувавшись, дівчинка розповіла, що вона просто заблукала, коли поверталась із бабусею із цирку.

Надати інформацію місця проживання дитина не змогла, вказала лише прізвище та ім’я, тому по персональним даним патрульні швидко віднайшли батьків. І їхнє здивувавння не знало меж, коли вони побачили свою дівчинку із правоохоронцями.
Все завершилось на дуже позитивній "ноті".

Просто ще одна історія, про ще одних із найкращих, які роблять дуже важливу справу в житті. Безцінну, достойну і вдячну!
Мукачівські патрульні знайшли маленьку дівчинку, яка загубилася (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: