Вхiд на сайт
Авторизацiя

Монетизація пільг: що важливо знати українцям

Монетизація пільг: що важливо знати українцям


Пільговик пише заяву в соцслужбу. Гроші автоматично перераховуються на банківську картку. Однак так повинно відбуватися в ідеалі, а насправді, поки все залишається на рівні розмов.

Систему планували запустити в травні. Але це станеться не скрізь. Тому що все вирішуватимуть місцеві керівники. Водночас, перераховувати гроші пільговикам безпосередньо буде вигідніше, ніж перевізникам.

І якщо в міських радах бачать світло в кінці тунелю, то ось самі пільговики анонсованій монетизації зовсім не раді. Затверджений урядом соціальний мінімум гарантує тільки 30 поїздок на місяць.

У деяких містах вирішили не перераховувати гроші пільговикам. А ввести картки, на яких буде зафіксовано певну кількість поїздок. На цю систему вже переходять Житомир, Вінниця та Тернопіль.

Система вже працює зі звичайними проїзними і банківськими картками. Скоро буде працювати і з картками пільговиків.

Введуть 30-хвилинну або більш тривалу можливість пересадки в будь-який транспорт без додаткової оплати. Однак, щоб система запрацювала на повну, розрахунки з перевізниками повинні відбуватися без затримок.

Якщо з автобусами, тролейбусами і трамваями все більш-менш зрозуміло, то, як бути з проїздом залізницею. Поки все залишається на рівні ідей, борги соціальних служб перед залізничниками повсякчас зростають.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: