Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція Берегівщини розкрила крадіжку з приватного будинку

Поліція Берегівщини розкрила крадіжку з приватного будинку
Співробітники Берегівського відділу поліції встановили особу підозрюваного у крадіжці майна з будинку місцевого жителя. Крадене частково вилучили. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

На лінію “102” надійшло повідомлення від мешканця Берегова про крадіжку речей та побутової техніки з приватного помешкання. За даним фактом працівники берегівської поліції розпочали розслідування.

Як з'ясували правоохоронці, в будинку тривалий час ніхто не проживав. В ході проведення розшукових заходів працівники кримінальної поліції встановили і затримали особу, причетну до вчинення цієї крадіжки. Ним виявися 28-річний місцевий мешканець.

Частину речових доказів поліція вилучила та після проведення необхідних слідчих дій майно буде повернуто потерпілому.

За фактом крадіжки з проникненням до житлового будинку слідчі розпочали слідство за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Молодого чоловіка перевіряють на причетність до вчинення інших подібних злочинів на території населеного пункту.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: