Вхiд на сайт
Авторизацiя

Трагедія на Закарпатті: бетонний стовп впав на візочок, в якому був 1,5-річний хлопчик

Трагедія на Закарпатті: бетонний стовп впав на візочок, в якому був 1,5-річний хлопчик
Правоохоронці Хустського відділу поліції розпочали перевірку за фактом інциденту, що трапився у райцентрі.

Сьогодні, 11 травня, до поліції надійшло повідомлення про автотранспортну пригоду з потерпілими на вулиці Небесної сотні у м. Хуст. За викликом виїхала слідчо-оперативна група, яка на місці з’ясувала, що 63-річний водій вантажівки «Урал-375», мешканець села Березово, зачепив стрілою для вивантаження деревини металевий провід, що був протягнутий між двома стовпами. У результаті бетонний стовп впав на візочок, в якому був 1,5-річний хлопчик. Дитина загинула. Мати, мешканка Хуста, отримала тілесні ушкодження. Після надання медичної допомоги жінку відпустили додому.

Автомобіль доставили на арештмайданчик.

За фактом аварії у поліції розпочали слідство. У водія взяли зразки крові, які направили на експертизу. Наразі слідчі Хустського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого. Вирішується питання про обрання водієві міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: