Вхiд на сайт
Авторизацiя

Працівники поліції Закарпаття виявили шістьох п’яних водіїв: один учинив опір правоохоронцям, інший перебував під дією наркотиків

Працівники поліції Закарпаття виявили шістьох п’яних водіїв: один учинив опір правоохоронцям, інший перебував під дією наркотиків
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Тячівському, Великоберезнянському, Рахівському районах.

Учора ввечері в поліцію Великого Березного надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що містом на великій швидкості їздить автомобіль марки «Аudі», створюючи аварійні ситуації, а його водій, ймовірно, перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

Вказану іномарку працівники групи реагування патрульної поліції Великоберезнянського відділення побачили на вулиці міста, проте водій проігнорував вимогу правоохоронців зупинитися і став утікати. Наздогнали його десь за кілометр і заблокували йому рух. Однак водій став чинити опір працівникам поліції, тож його доставили у відділення в кайданках.

Правопорушником виявився 24-річний житель Мукачева. Його доставили на медосвідування в районну лікарню, проте від проходження відповідної процедури водій відмовився. На правопорушника склали відразу кілька адмінпротоколів: за опір працівникам поліції (ст.185 КУпАП), за керування в стані алкогольного сп’яніння і за незупинку на вимогу працівників поліції. Від керування нетверезого чоловіка відсторонили.

Аналогічна інформація від громадян надійшла вчора і в Ужгородське відділення поліції – про те, що в селі Невицьке неподалік АЗС п’яний водій створює аварійні ситуації.

Прибувши на місце події, працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського відділення зупинили автомобіль марки «Міtsubіshі Cаrіsmа» іноземної реєстрації, за кермом якого перебував житель міста Ужгорода в стані алкогольного сп’яніння. Молодий чоловік не надав водійського посвідчення. Драгер виявив у нього 1,29 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на правопорушника адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення. Від керування п’яного водія відсторонили.

У селі Нересниця Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення зупинили вночі автомобіль марки «Skоdа Fаbіa» іноземної реєстрації. На машині був пошкоджений передній бампер, що й стало причиною зупинки транспортного засобу.

За кермом іномарки перебував 27-річний житель Мукачева. Молодий чоловік поводився неадекватно, хоча ознак алкогольного сп’яніння правоохоронці в нього не помітили. Тож вони запідозрили, що водій перебуває в стані наркотичного сп’яніння.

Під час огляду салону машини поліцейські виявили два шприци: один порожній, а в другому був білий порошок, схожий на наркотик амфетамін. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, котра задокументувала даний злочин.

Водія доставили на медосвідування в Тячівську ЦРЛ, де підтвердилося, що він перебуває в стані наркотичного сп’яніння.

За фактом незаконного зберігання наркотичних засобів (ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України) поліція розпочала кримінальне провадження. А за керування в стані наркотичного сп’яніння на водія склали адмінпротокол за ст.130 КУпАП. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції Дубового.

У селі Терново Тячівського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Dеltа», водій якого керував без захисного шолома. За кермом перебував житель сусіднього села Криве в стані алкогольного сп’яніння. Молодий чоловік також взагалі не має водійського посвідчення.

Під час медосвідування в районній лікарні в нього виявили 1,5 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селі Добрянське Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Gоlf» іноземної реєстрації, водій якого не увімкнув поворотник під час виконання маневру. Керував машиною житель сусіднього села Вільхівці в стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення молодий чоловік взагалі не має. Від проходження медосвідування він відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування.

У селі Костилівка Рахівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Ford Моndео» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 2,7 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на водія відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та затримали на спецмайданчик автомобіль.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: