Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Виноградові зловмисник вкрав з машини гроші, документи та автомагнітолу

У Виноградові зловмисник вкрав з машини гроші, документи та автомагнітолу
Працівники слідчого управління, сектору кримінальної поліції та групи реагування патрульної поліції Ужгородщини, Тячівщини та Виноградівщини затримали чотирьох підозрюваних у скоєнні крадіжок. Речові докази вилучили та передадуть власникам.

Вчора, 9 травня, працівники сектору кримінальної поліції Виноградова затримали підозрюваного у крадіжці автомагнітоли та грошей з автомобіля «Opel Vektra».

За кілька годин після звернення потерпілого — 29-річного виноградівця, поліцейські встановили особу підозрюваного в крадіжці. Відтак правоохоронці затримали 42-річного місцевого мешканця, раніше судимого за скоєння аналогічного злочину. Поліцейські з’ясували, що чоловік пошкодив двері авто та привласнив автомагнітолу, 30 тисяч угорських форинтів та документи на машину.

Речові докази поліцейські вилучили та повернуть власнику. За фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

Два майнові злочини розкрили поліцейські Ужгородщини. У першому випадку поліцейські оперативно розшукали підозрюваного в крадіжці мобільного у 82-річної жительки села Лінці Ужгородського району. Як розповіла жінка, вона залишила телефон на столі у кухні, а за кілька хвилин зрозуміла, що його вкрали. Підозрюваним у майновому злочині виявився 40-річний сусід пенсіонерки. Мобільний телефон правоохоронці вилучили і після проведення необхідних слідчих дій, повернуть власниці. За фактом триває розслідування.

Другий випадок стосується викрадення двох велосипедів в 46-річної ужгородки. Жінка повідомила, що транспортні засоби викрали з її балкону. Розкрити злочин допомогли дільничні офіцери поліції. Поліцейські затримали 29-річного ужгородця, підозрюваного в крадіжці, і вилучили в нього крадені речі. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

На Тячівщині працівники поліції затримали підозрюваного в крадіжці майже одразу після скоєння злочину. Затриманий 47-річний мешканець смт.Буштино зняв металевий каркас воріт у своєї 48-річної односельчанки та викрав інші металеві вироби. Працівники групи реагування патрульної поліції, спільно зі слідчо-оперативною групою, викрили буштинця та вилучили в нього крадене. Слідчі Тячівського відділу поліції розпочали кримінальну справу, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У Виноградові зловмисник вкрав з машини гроші, документи та автомагнітолу



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: