Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті напали на поліцейських: розпочато службове розслідування

На Закарпатті напали на поліцейських: розпочато службове розслідування
В неділю, 6 квітня, в Міжгірському районі наряд поліції виїхав за заявою неповнолітньої дівчинки, яка повідомила про агресивну поведінку свого батька.

Службовий автомобіль співробітників сектору реагування патрульної поліції, який прямував на виклик, обігнав автомобіль «ВАЗ-2121» з порушеннями правил дорожнього руху. Водій легковика намагався втекти від правоохоронців, а потім зупинився біля житлового будинку одного із сіл району, група осіб накинулися на правоохоронців.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 342 та ч. 2 ст. 345 ККУ і компанії загрожує до 5 років позбавлення волі. Не зважаючи на ситуацію, що виникла, поліція надала допомогу неповнолітній заявниці, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Інформація про масові заворушення, яка з’явилася в деяких соціальних ЗМІ, не відповідає дійсності. Дана ситуація була локальною та стосувалася однієї групи осіб. Оприлюднене в публікації фото взяте автором з мережі Інтернет і ніякого відношення до поліції Міжгірщини не має.

В поліції Закарпаття розпочали службове розслідування та встановлюють всі обставини події, а також чи могли правоохоронці уникнути конфліктної ситуації.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: