Вхiд на сайт
Авторизацiя

Де сьогодні в Ужгороді може не бути води

Де сьогодні в Ужгороді може не бути води
Адміністрація міського водоканалу повідомляє, що сьогодні в Ужгороді бригада дільниці водопровідної мережі впродовж дня проводитиме аварійно-ремонтні роботи на вулиці Франтішека Тіхого біля будинку №13.

До завершення робіт буде понижено тиск подачі води в мікрорайоні поруч, перебої можливі насамперед на верхніх поверхах вулиць Франтішека Тіхого, Польової (будинок №18) та проспекту Свободи (непарна сторона, на відрізку, паралельному вулиці Тихого).

Аварійні роботи проводитимуть також біля ресторану «Наздар» на вулиці Михайла Грушевського і в разі необхідності тимчасово знизять до мінімуму тиск водопостачання із водозабору “Минай”. Якщо через складність робіт доведеться обмежити водопостачання, то це відчуватимуть мешканці всієї лівобережної частини Ужгорода, прилеглих населених пунктів та тих, що відносяться до Коритнянської сільської ради, а на правобережній частині міста – в районі вулиць Митної, Собранецької, Єньківської, Загорської, Михайла Салтикова-Щедріна, Івана Франка, Олександра Довженка, набережної Незалежності.

Водопостачання, у випадку відключення, відновлять одразу ж після завершення робіт.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: